Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
676
Valaki ábrázolná nekem ezt a függvényt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x in RR`, `x gt 4`

tengelymetszet:

`2log_2(x-4)+1=0`

`2log_2(x-4)=-1`

`log_2(x-4)=-1/2`

`2^(-1/2)=root()(2)/2 = x-4`

x = `root()(2)/2+4` `approx` 4,707
0