Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Párosítás képekhez

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
456
Az egyes függvényekhez rendeljük hozzá a grafikonját:

1. f(x) = x ha x < 0 és f(x) = x + 1 ha x > 0
2. f(x) = 1 ha x < 1 és f(x) = x + 1 ha x > 1
3. f(x) =-1 ha x < 2, és f(x) = 1 ha x ≥ 2
4. f(x) = 2x + 3 ha x < -1 és f(x) = 3 - x ha x > -1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
A (3)
B (4)
C (2)
D (1)
0