Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki esetleg tudja?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
379
A (9,1) és a (−4,4) pontokon áthaladó egyenes meredeksége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
m = `(y_B-y_A)/(x_b-x_A)` = `(4-1)/(-4-9)` = `3/(-13)` = `-3/13`
1