Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes meredeksége

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
368
A (-2, -3) és a (5,10) pontokon áthaladó egyenes meredeksége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
m = `(y_B-y_A)/(x_B-x_A)` = `(10-(-3))/(5-(-2))` = `13/7`
0