Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes egyenlete sos

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
549
Irjuk fel az alábbi egyenes egyenletét y = mx + b alakban:
Az egyenes az y tengelyt a b= ? pontban metszi.
Az egyenes meredeksége m=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
M=-5/3
B=-5
Módosítva: 4 éve
0