Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Légyszíves segítsétek megoldani köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(3/4-1/2)*4/5` = `(3/4-2/4)*4/5` = `1/cancel(4)*cancel(4)/5` = `1/5`

`4/5 : (3/2+3/4)` = `4/5 : (6/4+3/4)` = `4/5 :(9/4)` = `4/5*4/9` = `16/45`

456,27-41,27*5,6+130,075:2 = 290,1955

`(2^3/7^2)^6` = `2^(3*6)/7^(2*6)` = `2^(18)/7^(12)`
0