Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek h.f.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Valaki tudna nekem segíteni ??
A 200 négyzetméteres kertemnek felástam a 3/4 részét. Hány négyzetmétert ástam fel? A kert mekkora része maradt felásatlan?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`200*3/4` = `600/4` = 150 `m^2`-t.

`1-3/4` = `(4-3)/4` = `1/4` része maradt felásatlan.
0