Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna nekem segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
407
Ebben a pár feladatban szeretnék tőletek segítséget kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
56.) 25400·0,85·1,15=24828,5∼24829 Ft-ba kerül a termék
b) 0,85·1,15=0,9775=97,75% Az árváltozás: 100-97,75=2,25%-kal csökkent a termék ára.
57.) a) 3,75%-kal emelkedik az ár; 3,61%-kal csökken az ár
b) 25%-kal emelkedik az ár; 20%-kal csökken az ár
Módosítva: 4 éve
0

szia.
56.) a) 3,75%
b) 3,6%
57.) a1) 3,75%
a2) 3,6%
b1) 25%
b2) 20%
58.) 1334
0