Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
439
Tudna valaki segíteni csatoltam a képet. ( A,b kell )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
`9+7/10-(-11/5)` = `9+7/10+11/5` = `90/10+7/10+22/10` = `(90+7+22)/10` = `119/10` = `11 9/10` = 11,9
1

7.5
0