Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Az egész oldal.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
7.o
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
nem fogjuk a házidat megírni helyetted, ha konkrét kérdésed van (pl. nem értesz valamit) azt tedd fel
-3

Szia!

Ez a Gondolkodni jó 7. osztály Gyakorló könyvéből van? Hátul ott vannak a megoldások, abban megtalálod! Ha a könyvről lenne szó esetleg, annak esetleg - vagy a munkafüzetének - el tudom juttatni a megoldókulcsát! :)
A Gyakorló könyv önmagában nincs fenn egyik weboldalon sem.
Címem (esetleges segítség kérésére): [email protected]!
Egyébként ezek átváltásos feladatok. Nagyon sok volna mindet megcsinálni itt egyszerre, ezt még kazah sem bírná!
1 cm=10 mm, 10 cm=1 dm, 100 cm=1 m, 1000 m =1 km;
1 cm²=(1/100)² m²= 10-⁴ m² , ha négyzetreemelsz, akkor mindkét mértékegységet emelned kell;
1000 cm³=1 dm³=1 liter= 0,001 m³ (ezt kell tudni leginkább, innen már könnyű az átváltás)! :)
1