Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Angol 3-4000 szavas esszét milyen témában jó írni szerintetek?

33
Kell írnom angolra egy kb 4000 szavas esszét, bevezetővel és kisebb fejezetekkel. Nem tudom mi lenne jó, érdekes téma amiről könnyen lehet írni, fejezetekre is lehet osztani
Ötletek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szia! Szerintem a legkönnyebb arról írni, ami érdekel, amit szeretsz és ismersz is. Ilyenkor magától jönnek a szavak. Például egy sport vagy zenei műfaj.
Ha ilyet nem találsz, akkor a másik közel lévő Magyarország és az itteni szokások, hagyományok, emberek, ételek, találmányok, ha ez sem elég történelmi múltja. Ez a téma szerintem kimeríthetetlen, hiszen rengeteg minden sorolható ide, még válogathatsz is melyik részét szeretnéd. A bevezető lehet egy rövid bemutató az országról hol van, mekkora, fő folyók stb. Utána népcsoportok, Budapest, fő látnivalók, híres emberek és találmányaik, Hungarikumok, turizmus, elterjedt ételek, földrajza, ünnepek/megemlékezések stb. lehetnek egy egy fejezet. Nekem most ezek jutottak eszembe, de ide tényleg sok mindent lehet találni, csak azon múlik te mit szeretnél.
0