Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ebben a pár kémiai egyenlet rendezésében kérek segítséget.

Főoldal » Általános iskola » Kémia
484
Vas és réz-szulfát reakciója
Nátrium és klór reakciója
Szén-dioxid és víz reakciója
Cink és sósav
Ezüst-nitrát és sósav reakciója
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
`Fe` + `CuSO_4` = `FeSO_4` + `Cu` vagy

2 `Fe` + 3 `CuSO_4` = `Fe_2(SO_4)_3` + 3 `Cu`


2 `Na` + `Cl_2` = 2 `NaCl`


`CO_2` + `H_2O` = `H_2CO_3`


`Zn` + 2 `HCl` = `ZnCl_2` + `H_2`


`AgNO_3` + `HCl` = `ul(AgCl)` + `HNO_3`
1