Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 3

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
számjegyek összege: 1+9+7+0+0+0+0+0+0+4=21 ez osztható 3-mal ezért maga a szám is osztható 3-mal
Derékszögű háromszög körülírt körének a sugara az átfgó fele ezért R=16/2=8 m
1