Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
636
2-es
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1, 2, 4, 8, 16, a lényeg, hogy a következő tagot úgy kapjuk, hogy az utolsót szorozzuk 2-vel, tehát 1*2=2, 2*2=4, 4*2=8, 8*2=16.
1