Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia SOS!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
445
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

Amiket megcsináltál egyenleteket, azoknál jó a rendezés, mindegyik tökéletes! :)
A többinél pedig: 1; N2 + 3 H2 = 2 NH3,
2; 4 Fe +3 O2 = 2 Fe2O3,
3; 2 Na + 2 H2O = 2 NaOH + H2 (hidrogéngáz-fejlődés),
4; CH4 + 2 O2 = CO2 + 2 H2O (metángáz tökéletes égése, levegőben vagy tiszta oxigénben)! :)

Remélem tudtam ezekkel segíteni!
Üdvözlettel: Ármós Csaba Debrecenből (46 éves matek és kémia korrepetáló)
0