Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
489
Kérlek segíts!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. háromszög γ=180-59-37=84
szinusztétellel kiszámolod a b és c oldalakat. b=7,72 cm és c= 12,76 cm
2. háromszögben ugyanúgy szinusztétellel számolsz.
α=20,06 és γ=111,94 c=16,22 cm
3. háromszögben ugyanúgy szinusztétellel számolsz. Itt két eset is lehetséges.
β=46,94 α=107,06 a=19,63
β=133,06 α=20,94 a=7,34
0