Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
560
Melyik a nagyobb?
(A gyökvonás elvégzése nélkül kell megállapítani melyik a nagyobb)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Gyökvonás/Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1/3*root()(54)` = `1/3*root()(9*6)` = `1/3*root()(9)*root()(6)` = `1/3*3*root()(6)` = `root()(6)`

`1/5*root()(150)` = `1/5*root()(25*6)` = `1/5*root()(25)*root()(6)` = `1/5*5*root()(6)` = `root()(6)`

Egyenlő.
0