Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 1

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
Köszönöm előre is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`C cap D`: {a,d}

c = `root()(6^2+8^2)` = `root()(36+64)` = `root()(100)` = 10 cm
1

C metszett D= a közös rész ={a,d}

Pitagorasz tétel. 6 a négyzeten meg 8 a négyzeten egyenlő az átfogó négyzetével. Innen már ki tudod számolni az átfogót.
Ha elakadtál akkor szólj!
0