Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Relatív gyakoriság

Főoldal » Középiskola » Matematika
787
Feldobunk egy 5 forintos gy 10 forintos és egy 20 forintos érmét. Mekkora annak az esélye, hogy az 5 forintos fej, a 10 forintoson és a 20 forintoson pedig írás lesz a dobás után?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
érmékfeldobása, relatívgyakoriság
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2*2*2=8-féle lehet a dobások kimenetele, ebből 1 olyan van, amelyikre a kérdés kíváncsi, tehát a valószínűség 1/8=0,125=12,5%.
1