Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Intervallumok, halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!<3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7.)

`otimes----|----|----|----|----o----o----otimes`
`-2" "5 `
`A cup B= [-2; 5]`

`A cap B =]3; 4[`

`A setminus B=[-2; 3]`

`B setminus A=[4; 5]`



8.) `(R cup S) setminus T`
Módosítva: 4 éve
0