Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazműveletek, sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
A={0;1;2;3;4}
B={2;3}
C={0;1;4;9;16;25;36;49;64;81}
U={0;1;2;3;4;5;6;7;8;9;10}

A U B=
A metszet C=
B\C=
A U B U C=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A cup B`: {0;1;2;3;4}

`A cap C`: {0;1;4}

B\C : {2;3}

`A cup B cup C`: {0;1;2;3;4;9;16;25;36;49;64;81}
0