Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok témakör, sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
603
feladat: Sorolja fel az alábbi halmazok elemeit:
A={xeN és x<=4}
B={2;3}
C={x négyzetszám, x<10}
U={10-nél nem nagyobb természetes számok}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A={0;1;2;3;4}
B={2;3}
C={0;1;4;9;16;25;36;49;64;81}
U={0;1;2;3;4;5;6;7;8;9;10}
0