Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
968
Számítsuk ki a háromszög területét az alábbi adatokból!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Terület, háromszög, szögfüggvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b,

`alpha` = 98° 20' = `98.dot(3)`°

T = `(b*c*sinalpha)/2` = `(8.7*10.5*sin98.dot(3))/2` = 45,193 `cm^2`.
0