Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
1769
A rombuszba írt kör sugara 3cm, egyik oldala 7cm. Mekkora a rombusz területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A kör átmérője a rombusz magassága. d = 6 cm = m

T = `a*m` = `6*7` = 42 `cm^2`
0