Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Középiskola » Matematika
523
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha a két befogó és a szög közötti összefüggés a kérdés, akkor a tangens a célravezető.

`tanalpha` = `a/b`

`tan30` = `a/34`

a = `34*tan30` = `34*root()(3)/3` = 19,63 cm
1