Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon köszi ha valaki segít

Főoldal » Általános iskola » Kémia
427
SOS KELLENE VÁLASZ A
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
`H_2` + `Cl_2` = 2 `HCl`

20 kg hidrogén az `20/2` = 10 kmol

10 kmol hidrogén 10 kmol klórral egyesül, ami `10*71` = 710 kg.
1