Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
574
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Először is ki kell kötni, hogy x+3>0 vagyis x > -3
Utána pedig a logaritmus definícióját tudod alkalmazni: 2^4=x+3
16 = x+3
x = 13

1