Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Nem tudom a 88,a feladatot,mára kénne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Lány: 25x3/5=75/5=15 db lány ⇒ 2/5 része fiú.
25 tanuló..........100%
15 tanuló..........x%
x=100x15/25=60% lány ⇒ 40% fiú
-1