Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA 7. OSZTÁLY

Főoldal » Általános iskola » Matematika
591
Egy város lakossága 15%-kal gyarapodott tíz év alatt. Hányan laktak 10 évvel
ezelőtt a városban, ha ez a növekmény 7500 főt jelent?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, 7.osztály, 7osztaly
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
15%=7500
1%=500
100%=50000 ember élt a városban 10 évvel ezelőtt.
0