Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kinematika

Főoldal » Középiskola » Fizika
401
22 - es feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`t_1` = 10 min = 600 s

`t_2` = 15 min = 900 s

s = `t_1*v_1+t_2*v_2` = `600*25+900*15` = 28 500 m

`v_("átlag")` = `s/(t_1+t_2)` = `28500/(600+900)` = 19 `m/s`
0