Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kinematika

Főoldal » Középiskola » Fizika
406
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Az együttes sebességük 60+76=136 `(km)/h`

s = 170 km

t = `s/v_e` = `170/136` = 1,25 óra múlva találkoznak.

Az egyik autó megtesz:

`s_1=v_1*t` = `60*1.25` = 75 km-t.

A másik autó megtesz `76*1.25` = 95 km-t.
0