Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kinematika

Főoldal » Középiskola » Fizika
457
33. Feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
33.

v = 108 `(km)/h` = 30 `m/s`

d = 0,75 m `rightarrow` r = `d/2` = 0,375 m

`omega` = `v/r` = `(30 m/s)/(0.375 m)` = 80 `1/s`
0