Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kinematika

Főoldal » Középiskola » Fizika
400
30-as feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

30,

v = `g*t`

`t_1` = `v_1/g` = `2/10` = 0.2 s

`t_2` = `v_2/g` = `4/10` = 0,4 s

`s_1` = `g/2*t_1^2` = `10/2*0.2^2` = 0,2 m

`s_2` = `g/2*t_2^2` = `10/2*0.4^2` = 0.8 m

`Deltas` = `s_2-s_1` = 0,8-0,2 = 0,6 m
0