Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm szépen aki segít

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
Ez a 2 lenne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Algebrai alapfogalmak
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
2*(3y-x)+5*(2x-3y)=
2*(-6-0,5)+5*(1+6)=
2*(-6,5)+5*7=
-13+35=22
0

2*(3y-x)+5*(2x-3y)=
2*(-6-0,5)+5*(1+6)=
2*(-6,5)+5*7=
-13+35=22
0