Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz-tétel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
608
Mekkora az ábrán látható trapéz hiányzó oldalhossza?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x = `root()(11^2+3^2)` = `root()(121+9)` = `root()(130)` `approx` 11,4 cm
1