Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`72/49*21/54-(36/28):(27/14)` = `(cancel(9)*8)/(cancel(7)*7)*(3*cancel(7))/(cancel(9)*6)-(cancel(9)*4)/(cancel(2)*2*cancel(7))*(cancel(2)*cancel(7))/(cancel(9)*3)` = `(cancel(2)*4*cancel(3))/(cancel(2)*cancel(3)*7)-(cancel(2)*2)/(cancel(2)*3)` = `4/7-2/3` = `12/21-14/21` = `-2/21`
0