Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
413
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5, c

`3 2/9+((1/3):(2/3)-1 5/6)` = `29/9+(1/2-11/6)` = `29/9+((3-11)/6)` = `29/9-8/6` = `29/9-12/9` = `17/9` = `1 8/9`
0