Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

1,

a, A = 17

b, L = 4

c, M = 10

d-e, X = A-(L-M)+A = 17-(4-10)-17 = 17-(-6)-17 = 17+6-17 = 6

2,

a, 135 m - 700 cm = 135 m - 7 m = 128 m

b, 540 másodperc + 28 perc = 34 perc

c-d, 22 `m^2`-1300 `dm^2` = 900 `dm^2` = 90000 `cm^2`

3,

a, 9630, 9876, 9654, 9432, 3210
0