Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.) Egy hatoda
b.) Százhuszonötöde
c.) 9/4=2,25 -0,25= 2
d.)7,15+3,26=10,41 *2/3=6,94
e.) 45,6
f.) 0,6

0