Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
Csatolom a feladatot. B23
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
B23

a, 30 botanikus a 120ból, ez `30/120*100` = 25 %-a botanikus.

b, 24 író a 120-ból, ez `24/120` = 0,2 a valószínűség (20 %).

c,

tolmács: `120*45/100` = 54 fő.

könyvkiadó: 120-(30+24+54) = 12 fő.

d, A kiadó `12/120*100` = 10 %, ez pedig az A diagram.
2