Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házifeladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
Sziasztok, ebben kellene segíteni:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,

a, = `1/2^3`

b, = `1/3^2`

c, = `1/10^1`

d, = `1/11^4`

e, = `1/(-4)^3`

f, = `1/(-6)^2`

2,

a, = `4^(-2)`

b, = `5^(-3)`

c, = `49^(-2)`

d, = `10^(-4)`

e, = `10^(-3)`

f, = `10^(-1)`
1