Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
525
Valaki eltudja ezt a felcsit mondani hogy lesz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(2a-3)-1*2-2*a-4 =

2-1a3*2-2*a-4 =

a-3a-1 =

1/23 *1/a =

1/8 * 1/a =

1/8a
1