Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Légyszíves segítsetek megoldani Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`3:2/5-2/3*(1 3/4-1/2)` = `3*5/2-2/3*(7/4-1/2)` =

= `15/2-2/3*(7/4-2/4)` = `15/2-2/3*5/4` =

= `15/2-10/12` = `45/6-5/6` = `40/6` = `20/3` = `6 1/3`
0