Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
598
A hatos feladatot nem tudom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6. feladat
a)
9-(13-17)+5 =
9-(-4)+5 =
9+4+5 =
18

b)
-4+(-11)+5-(-16+10) =
-4-11+5-(-6) =
-4-11+5+6 =
-4

c)
-6:2-3*9 =
-3-27 =
-30

d)
7+(-2)*8-3 =
7-16-3 =
-12

e)
4-((-14):7)*3 =
4-(-2)*3 =
4+2*3 =
4+6 =
10
0