Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kinematika

Főoldal » Középiskola » Fizika
450
9. Feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v_0` = 20 `m/s`

s = 50 m

`v_0` = `a*t` `rightarrow` a=`v_0/t`

s = `v_0*t-a/2*t^2` = `v_0*t-(v_0*t)/2` = `(v_0*t)/2`

t = `(2*s)/v_0` = `(2*50)/20` = 5 s alatt állt meg.
0