Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kinematika

Főoldal » Középiskola » Fizika
400
5. Feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

A 7. másodperc a 6 és 7 másodperc közötti időszak.

6 s alatt megtesz:

`s_1` = `a/2*t_1^2` = `3/2*6^2` = 54 m-t.

7 s alatt megtesz:

`s_2` = `a/2*t_2^2` = `3/2*7^2` = 73,5 m-t.

A 7. másodpercben tehát megtesz:

`Deltas` = `s_2-s_1` = 73,5-54 = 19,5 m-t.
0