Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
646
Sziasztok! Segítenétek? Nem értem ezeket a jeleket. Előre is köszi a megoldást. A 2. feladat lenne az, csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, házi, halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, x = { cs, dz, gy, ly, ny, sz, ty, zs }
b, x = { Duna }
c, x = { Ázsia, Afrika, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Antarktisz, Európa, Ausztrália }
d, x = { 80 }
e, üreshalmaz
0