Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek fontos még mára kéne SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
 9101 
 919700 
 24600  709000 
VALAKI MAGYARÁZA EL HOGY KELL AZ ILYEN SZÁMOKAT KISZÁMITANI lécci
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Beütöd a számológépbe. Ha alapműveletes számológéped van, akkor először a számot, utána a gyökjelet; ha tudományosabb, ott lehet olyan, hogy először a gyökjelet kell beütni és utána a számot.

`root()(9101)` = 95,399

`root()(919700)` = 959,01

`root()(24600)` = 156,84

`root()(709000)` = 842,02
0