Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki Tudna Segiteni egy 8. os vizsgatetelen?

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
a B. pontal van egy kis gond, valaki tudna segiteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Általános iskola alsó tagozatos megoldás:
most: 36 éves
8 évvel ezelőtt: 28 éves az apa, 28:7=4 éves a fiú
most a fiú: 4+8=12 éves
12*3=36

12 év múlva apa: 36+12=48 éves, fiú: 12+12=24 éves ekkor az apa kétszer annyi idős, mint a fiú
0