Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, logikai

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Nagyon nem értem a 2. valaki segítsen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`x/4` fő volt előtte, `x/2` mögötte. Összesen tehát van

`x/4+x/2+1` versenyző.

`x=x/4+x/2+1`

4x = x+2x+4

x = 4

Ákos egyedül a versenyzők negyede.

Négyen versenyeztek.

Második lett.
1